"Vi hjälper våra kunder till en enklare, mer kostnadseffektiv och miljövänlig materialhantering.”


OM OSS

ToFo Trading AB är ett företag helt inriktat på försäljning av materialhanteringsprodukter och miljöhanteringsprodukter oftast i plast samt termoprodukter. Våra kända tillverkare förser oss med ett stort produktprogram som gör det möjligt att tillgodose de flesta kundgruppers behov inom området. Våra produkter köps huvudsakligen från leverantörer som har sin tillverkning i Europa framförallt i Tyskland, Frankrike och England. Vissa produkter hämtar vi även från Asien. Vi har kontor och lager i Nybro i den sydöstra delen av Sverige och vår försäljning sker till användare i Skandinavien och Baltikum.

AFFÄRSIDE

Med mångårig erfarenhet av försäljning och med en slimmad organisation erbjuder vi högkvalitativa materialhanteringsprodukter för den Svenska, Nordiska och den Baltiska marknaden.

HISTORIK

ToFo Trading AB bildades 1992 av Göran Birgersson. Verksamheten har sedan expanderat år efter år och 2009 blev Jonas Thiman hälften delägare. Hösten 2014 tog Jonas Thiman över verksamheten helt och idag består företaget av Jonas Thiman, Ulf Åsberg och Jonna Dupont.