"Vi hjälper våra kunder till en enklare, mer kostnadseffektiv och miljövänlig materialhantering.”

ToFo Trading AB är ett företag helt fokuserat på försäljning av materialhanteringsprodukter och miljöhanteringsprodukter som oftast i plast samt termoprodukter. Våra kända tillverkare förser oss med ett stort produktprogram som gör det möjligt att tillgodose de flesta kundgruppers behov inom området. Våra produkter köps huvudsakligen från leverantörer som har sin tillverkning i Europa framför allt i Tyskland, Frankrike och England. Vissa produkter hämtar vi även från Asien. Vi har kontor och lager i Nybro i sydöstra Sverige och vår försäljning sker till användare i Skandinavien och Baltikum.

Affärsidé

Med mångårig erfarenhet av försäljning och med en slimmad organisation erbjuder vi högkvalitativa materialhanteringsprodukter för Svenska, Nordiska och Baltiska marknaden.

Historik

ToFo Trading AB bildades 1992 av Göran Birgersson. Verksamheten har sedan dess expanderat år efter år och år 2009 blev Jonas Thiman delägare. Hösten 2014 tog Jonas Thiman över verksamheten helt och idag består företaget av Jonas Thiman, Ulf Åsberg, Gustav Thiman och Ulrica Sandgren.

MILJÖVÄNLIG MATERIALHANTERING